kawan2 baik saya

Ni Ratna Dewi Binti Bujang
sekarang kat UIA..
Namanya unik..sampai dulu dia pernah cerita Doktor dekat kampus dia tanya, awak islam ke?hahahaha
punyalah kawan pakai tudung, boleh2 plak tanya awak islam ke? memang cepu emas punya soalan..
i love her...sayang sangat2..
kami kongsi hobi yang sama..dan sebab itu juga kami rapat sampai sekarang..
KPOP fan n of course kami pembaca novel yang setia..hehehe





Hani Syafirah Binti Sapiji 

 Hani bekas graduan UUM...
bidang? akaun..!!
biak pandey ya..hehehe
dah keja tapi berhenti..hehehe
atas sebab2 peribadi. satu kampung ngan saya..
saya sayang nya..



Noriz Binti Sapawi..
kat UPSI

Noriz. nama pendek panggil pun bleh jak terus ngan nama ya..
rapat dengan nya sejak f6 n being a very good fren since there..hehehe
luv u beb..
kami bakal kongsi kerjaya yang sama.. mun saya masok UPSI ari ya knk 2 mungkin kembar sik seiras..cne nya ada sia saya ada n sebaliknya.. plus mek 2 pun number matrix beza 8 &; 9 jak..
n jurusan yang diambil pun sama...hehehe
tapi sik da rezeki mok sama2..sik pa saya ngaja sekolah rendah nya ngaja menengah..hehehe
peq i sayang u...



Ustazah Naimah Binti Said
PISMP PA-Aq

Cool2 bebeh nya tok.. senang jak mok bawa bincang..
mun sikda suit mbak jak muka seposen ngan nya..hehe
kompem nya beri pinjam duit..hahahah
tq nae.. 4 being a very good fren for me (betul sik? saya bantey jak)





Ustajah Dygku Nurul Ashikin Binti Awangku Fazlee 
Ustazah rock tok!!..hehehe
orang miri.. nya nak pandey ntam orang takut ngan nya..sik tau pahal..
Nelly fertado pun segan ngan nya..
muka gaok beb! hati lembut macam mushmellow..hahahaha
nya Kpop fan..giler2...
tau sik? nya bleh polah tarian Gee..hahahaha but bukan untuk tontonan orang len..mek orang jak diat..
Tq 4 being best fren 4 kmk...hehehe



Sharmimi Binti Bakar 
Classmate i
Cne i g nya ada..cne nya ada i ekot..hahaha
ingga yawaku ber "i" ngan kitak Mi..
nya paling tua dalam Geng topeq, tapi sebab saya paling besar, jadi susah mok madah camne..
lalu saya gik jadi orang paling tua..hehehe
Pelajar cemerlang tok..hehehe
Tq Mie 4 being my fren..



Haliza Osman..
My lovely roomate
alhamdulillah..saya lamak dah kenal nya...
nya accept macam ne saya?
banyak mek 2 beza..saya besar nya lidi..
saya panas nya sejuk..kehkeh..
tapi nya faham saya camne...hehehe Tq PEq



Muhdiyatul Anam Binti Mahmud.. bakal ustajah
peminat Samer Nasri = Julian
Nya tok peminat Julian dolok..Oleh sebab Julian sik tau lalu nya minat Samer nasri = Julian ckit2 muka..hahaha
itu adalah rekaan semata2..
biak melanau dari mukah..mun dah nya speak melanau give up jak saya...sik saya faham ko..hehehe



Bakal Guru Pra Sekolah 
Faradiella Ahmat
asal dari sabah...
nya pun kool2 bebeh..hehehe
bok jak rapat ngan nya.. 
Kawan yang bek..hehehe

this is suhana sue..
nice to be fren..
love her macam adik saya sendiri..
ni ustazah serba boleh..
saya sik terkejut mun nya ganti mashitah .
ala, datuk yang motivasi ya..

 



Ni Ra Fiona Anak Raban..
Classmate saya.. dah anggap dia macam adik sendiri..hehehe
Tq Nana.. Love u bebeh..



Aina Ena.. even she is my niece but she also my bestfren.. 
Tq Aina..hehehe
Sayang kitak.. ;-) 




Lelaki ini diberi nama Mohammed Rasheedan Ellin..
kalau saya kata dia bukan bestfren saya..saya bohong lah tu..
Dia teman saya p sekolah every morning..
ujang u utan saya since kta 2 ki kubit Cikgu Kamariah..hahahaha




Finally i found Her.. But i still nyelit kat sia...
Latifah Beni..hehehe
Love her as the way are Her..hahaha





Dayang Marzuin Awang Ismail..
Kak Win.. paling best..nya Sunny "SNSD" hahaha




Geng Pem Of Course..



N also my junior...