Sunday, July 22, 2012

.. Praktikum III dan internship ..

bismillahirrahmanirrahim.. ^_^

alhamdulillah tamat dah praktikum.. tamat sudah internship.. 
yang menanti di hadapan, AR dan coming very sOon MQA.. 

saya dah pernah janji pada diri saya, saya nak buat entry khas untuk geng2 praktikum 3.. 
GP stapok..
Afendi Bajai, Wan Fatmawati, Zalaika, Siti Anizan, Bee Aini..

rasa dah macam adik beradik sendiri.. 
b4 tok, adalah juak bertegur sapa, tapi sik lah lalu lak ramah nak.. hehehe

ok, Menjejakkan kaki ke SK Stapok buat kali pertamanya pada 30 Januari 2009,
segar lagi dalam ingatan kali pertama sampey sekolah saya, pendi n wann sampey jam 7.30 pagi. 
bukan disengajakan.. tapi sebab sesat.. 
huhuhuhu

opkos dapat jelingan dari Boss besar.. hehehe 

terima kasih cgu2 stapok yang best..
tima kasih anak2 murid sk stapok yang baik hati n peramah, even kita sik ngaja pun sidak molah bait macam kita ngaja cdak..
honestly sik rugi g sia..
but still sikkan lari dari kelemahannya.. sik semua sebab kelemahan yang ada masih dapat ditutup oleh semua pengalaman n semua kenangan terindah di sia.. 
alhamdulillah sekolah last yang baik penerimaannya terhadap kami..
seklai lagi saya mention : cgu2nya bait.. anak2 muridnnya bagus.. 
guru yang paling concern Cikgu Siti Wahida masa ya.. 
gago jak nya cari meja n kerusi k guru pelatih..
" rasa anak kita g ngaja kelak, mun sik di lalek orang nak kah sedih hati kita" 
ya kata2nya.. 
Tq Cikgu Siti yang sangat baik hati.. saya sure akan rindu semua guru2 SK Stapok yang baik hati ^_^
masa ya juak kenal dengan CIkgu Farisha, Cikgu Hajah, Cikgu Saadiah, Cikgu Saodah, Cikgu Jane, ustazah 2, ustaz, PK2 GB, Puan Kathrine, Puan jurita  dan rame lagi sampey sik dapat mok di sebut.. 

atas kerjasama semualah kmk orang pun projek semua berjalan lancar..
kmk orang pun sesi PnP berjalan baiik...
TQ Puan Kathrine n Puan Jurita khasnya yang banyak membantu..
sangat3x

esok no more bangun awal pagi pulang lewat petang..
esok no more jumpa kak Ann <-- kakak jual kueh tepi jalan..
gonna miss every single moment..

so saya suka mok share gamba sepanjang kami berada di SK stapok terchenta..



with cgu2 SK stapo yang sporting ^_^

eh, macma mok makan orang jak saya sia.. hehehe 
masa saringan eja dan betul

saringan linus

puteri islam yang riang gembira

gerai 1 stop..
once u stop u must buy!.. hehehe


mural dalam kelas pemulihan 

with cecil n dayang

GB? ada daya sik? 


Cikgu wan?
haik ni cikgu wan? apa ada kawan nya jak sitok : kata ank murid wan suatu saat melihat kalibat wan tiada pada tapak projek.. hehehe

kuat biak tok.. 

meeting mural.. heheh

melawat tapak projek.. 

masih di tapak projek

bila projek pendi yang menang tendernya.. hehehe


Najwa latif.. hehee a.k.a najwa fatin = najwa mato

aidil, zainol, erica, zulhamie 

aliya, diana farisha, fedelis

aida, anisa, saifuzzaman

melakar a.k.a menconteng dinding

Boss memantau with setiausahanya

take a pic after habis warna..

mewarna suda

sukaneka

sukaneka

masih sukaneka

asraff tiup!!!

sabar!!!

ready untuk acara bersama ibu bapa

eja dan menang

penutupan eja dan betul


kenangan

Photo
nurkilan


Photo: 1st mural
leka dah siap ^_^


Photo

1 murid satu suka.. ani ilang ndah!!

besties : bee aini ^_^
saranghae 


5 dara pingitan.. hahaha


bersama si kembar
husna 

cikgu siti anizan

anak2 5t

seip siaga!!

wannnn ^_^

best shoot ever

semangat! kenali abjad

OH MY PORTFOLIO!!

sekolah kerajaan !!!

khas unutk anak2 linus


tadaaaaaaaa
masa assembly ^_^

always remember!!! SK STAPOK ^_^




setiap gamba ada kenangan ^_^
never be replace..
dan takkan ada yang kedua.. ^_^


No comments: