Saturday, January 7, 2012

.. rindu my bapak ..

Honestly saya sik dapat tido masa tok..
sik tau pahal..
n sik tau mok molah apa..
so, saya decide mok kongsi sumthing yang saya rasa malam tok..
.. saya rindu bapak saya..
ya kali nyuruh saya sik pat tido..
tadi saya mok kol nya, tapi nya dah tido..
huhuhuhu...
3 hari dah saya sik kelaka ngan bapak saya..
bila saya kol siang nya g ngail..
mun kol malam nya g ngurut orang...
huhuhu..

rindu eh ngan bapak..


walaupun bapak saya sik smart macam bapak orang len, saya tetap sayang nya...
sayang sepenuh hati...
walaupun bapak saya sik kaya macam orang lain, saya tetap bangga ada nya..
bangga segenap jiwa..

saya bangga dengan bapak saya..
saya sayang bapak saya..
saya sik mok kecewakan bapak saya..
saya sedih mun bapak saya sedih..
saya sik mok diat bapak saya nangis..
saya gembira mun bapak saya bahagia...

saya sayang bapak saya..
lelaki pertama dalam hati saya..

2 comments:

Syakira Hazwani said...

salam alaik

kak edot,,chumil layout blog akak ^^ liek it ^^ huhu

sya depends on wifi je,,tu yg cam bosan je layout,,huhu any suggestion link utk layout x kak?

♥ Sheeda Ssi ♥ said...

wkmslm.. heeheh..
Tq Syakira..hehe
kmk pun blog tok nya pun layoutready nade.. ktk sik dapat mok ubah header nya, footer nya hehe..http://www.ipietoon.com/
g ktk sia, mek ambik dari sia jak..