Tuesday, November 8, 2011

.. saya di tag dan saya akan mengetag.. all about eleven Part 2 ..

so saya kembali dengan siri 2
tag mengetag..
hahaha
cabul mulut saya tok madah suka molah kerja kedak tok..
naaa kan.. kena tag lagi.. kali tok di tag oleh  Mawar yang Ayu.. dan  syakira yang bijak.  hehe :p

so, ini jawapan saya... hehehe...

untuk jawapan task 1 n 2 i've done it!! check ctok..

untuk soalan Syakira.. here is the answer dear..

- saya rasa masa ni lagu yang match dengan mood saya Patah seribu ~ shila Hamzah.. ^_^

- if i am not a teacher saya adalah seorang guru jugak.. hehehe sebab sebelum masuk sini pun saya dapat tawaran gi Upsi.. i've born to be a teacher.. hehehe..

- Jaga solat, jaga hubungan dengan Allah, Alam, manusia.. educated.. hehehe..sedap mata memangang, faham n trima saya seadanya saya..

- kalau sekarang jawapan saya adalah HP saya.. Lappy saya.. sebab HP saya boleh berhubung dengan orang2 yang saya sayang, Lappy sebab dia teman baik saya terutama masa exam ni.. hehehe

-  perkara yang nyuruh saya inggar.. mun ada orang merokok tempat berekon.. hahaha

- 3 item yang saya list saya mok ka? urm.. Hp baru, Baju cantik2, MP3 sony..

- Arab = bahasa Syurga, English = senang comunicate dengan orang, China = saya minat dari sekolah lagi, tapi sikda kesempatan mok blaja.. huhu.. n last but not least.. OPkos Korea!!

- saya rasa saya prefer ABC..hheehe

- sya, since kitak masok maktab.. heheh.. tapi masa ya sik brani mok tegur dolok..hehehe

- Nice person..soft spoken.. sweet..pendiam cket..hehehe..

- hehe.. ktk tegur atol jak, sik tegur kmk pun.. hahaha <-- guro jak..

so done dengan sya pun soalan.. hehehe

n ini jawapan untuk soalan dari cik Ayu..

1. soalan 1 mestilah soalan minta puji sikit. opinion on me.  ^^
Manja.. hahaha  Ayu keWanitaan.. hehehe Agresif.. i think!  Responsible.. hehehe

2. the best things happened in ur past 3 months. 
~setelah saya chek apa berlaku 3 bulan yang lepas.. ya ada beberapa perkara yang saya suka.. Rumah tebuka sky Garden.. saya suka sebab masa tu ramai kawan2 yang datang.. hehehe..
~ 1 lagi tak dinafikan adalah kejayaan tak seberapa saya dalam melaksanakan 30 day challange.. hahaha..
3. someone who made changes in u. 
~ Family n fren.. love them 

4. thing that can make u smile though u are crying a river. 
~ kisah zaman saya gik biak saya rasa..

5. are you lazy?
~ hahaha.. sik malu.. ada juak kadang2 jak lah..

6. movies that are addicted to now. 
~ urm..macam sikda jak.. camne?

7. things that u would do when u getting nervous. 
~ urm, Istifar n salawat byk2.. hehehe.. salunya saya baca ayat kursi.. hehehe

8. the last time u cry. why.
~ malam jumaat lepas.. i missed my mun a lot.. huhuhu

9. ur SPM result. :D
~ hahaha tok nang killer bena.. 4a, the rest C kecuali add math D.. hahaha.. saya sikda dapat B pun..hehehe

10. someone in ur mind now. i mean now.. dah, jgn pkr len. now kay? honest. 
~mawar.. hhahaha.. sebab tengah jawab soalan nya..

11. are you taken? if yes, who? mind to post his / her picture? hehe.
~Nop..

Ok done with mawar pun soalan..


saya sik tag sebab rame yang sedang bertungkus lumus mok exam.. so i break the rules.. hehehe.. n sapa yang baca, kalo mau jawab., ya silakan.. kalau sik.. kuenchanayo<-- sikpa.. hehehe
n dont forget lets me know.. hehehe

3 comments:

syakira hazwani said...

hihi,,thanks kak edot ^^

haha,,bukan sik mok tegur ktk kak, tapi malu gak eh =p

ok2,,pasni kalau terjumpa kat luar, insyaAllah sya tegur ^^

heart u kak ^^

Sheeda Salleh said...

hahaha.. ok Sya.. nang nampak la ktk pemalu.. hehehe

ayubunga said...

hoyeahhh hoyeahhh !! dah jwb da :D nunggu org bis jwb mek nk review agk. hehe