Monday, November 7, 2011

.. saya di tag dan saya akan mengetag.. all about eleven

Bismillah..
salam alaik..


Tq tag saya Cik Erma .. kebetulan tiada benda mau di post.. lepas ni sya post task dari mimi pulak.. hehehe


Few rules to be followed.So,these are the rules:
1.Post this rules
2.Write 11 things about yourself
3.Answer the question the tagger set for you
4.Create 11 new questions for those you want to tag
5.Choose 11 blogger to be tagged and link them to the post
6.You're not allowed to tag back ( I mean to the person who tags you )
so, jom.. saya nak start dah ni..

11 perkara tentang saya..

* Markah mereka yang peroleh dalam ujian kasih sayang saya adalah... 100% Allah, 99% family saya, 98% sahabat2 saya.50% untuk dia.. hehehhe
* Merupakan peminat FAHRIN AHMAD!! n i wish dia jadi suami saya.. hahaha but i prefer kawan jadi suami saya.. hahaha
*Suka senyum.. sebab saya bukan orang kaya harta jadi senyuman tidak perlukan wang ringgit malah tidak perlukan tenaga untuk disedekahkan..hehehe
* Suka warna pink tanpa sedar selain suka kaler coklat, hitam, maroon,
* Sebenarnya saya seorang yang pemalu <-- tapi kalau saya pes time jumpa orang la..hehehe
* Saya ada nombor 3 rangkaian utama..haha celcom, digi dan maxis
* kadang kala saya suka bersikap kebudak2kan.. hehehe
* Sebenarnya sensetif pasal berat badan.. huhuhu.. dan tak pernah bagitahu orang berapa berat saya n tak berniat nak bagitahu siapa2 pun..hahaha
* selalu melengah2 kerja.. tapi walaumacammana pun saya akan berusaha menyiapkan..hehehe
* Mudah kasihan dengan siapa saja yang saya rasa kasihan.. hehehe
* suka berfesyen tapi saya tak berani sebab saya sedar macammana saya.. hahaha

dan untuk soalan CIk Erma.. ni jawapan saya..
- single or taken?muahaha.if taken please mention his/her name
- SINGLE..so not need to mention sapa2 nak?hehehe.. taken secara rahsia ada kot, tapi urm.. Sorry dik, terpaksa rahsiakan sebab akak syok sendiri...hahaha..

- pengalaman paling memalukan
- setakat tok yang masih berlegar di ingatan lah, pasal malam dinner ya, ish malu bena.. but ya bukan salah nya.. nya lakukan perkara yang betul cuma saya jak rasa malu..hehehe

- umur paling sesuai untuk kahwin
- kalau saya sendiri 28 masa paling sesuai untuk saya kahwen.. hehehe.. itu pun sebab saya lewat habis belajar, kalau tak dulu saya aim umur 25 kawen..hahaha

- your favourite person and why
- urm.. laki ka pompuan? artis ka apa? hehe.. kalau bukan artis, saya suka Nurainie Jamil... hehehe kalau artis saya minat Siti Nurhaliza.. hahaha

- your passion?
- urm, apa yang buat saya berkobar2 ka? MOLAH PORTFOLIO!! sebab MQA mok datang..hehehe

- choc or candy.choose.
- I prefer Coklat.. hehehe i like it!!

- What will you do now if you're a witch like Hermione or a wizard like Harry? 
- Kalau saya jadi Hermione saya takkan rahsiakan yang saya ni witch sebab saya bangga walaupun saya bukan berdarah witch saya tetap witch.. hehehe

- opinion on my blog XD
- Cik Erma, Blog anda menarik.. saya suka baca..hehehe kmk follow blog ktk sebab masa ya kmk mok blaja english..hehehe.. nice!

- your favourite social networking and why?
- FB kot.. sebab ramai kawan2 saya kat sana.. hehehe
- Blog pun okay.. sebab saya bleh cakap apa saja saya mahu... my blog my rules.. hehehe

- benda yang boleh membuatkan anda berasa geli
- ular tu benda ka ar?hahaha.. Ular kot..hehehe

- your wish which is yet to come true
- berat saya berkurang lah!!..saya bosan sudah.. hahaha... hahah..

Okay saya dah laksanakan apa yang telah dipertanggungjawabkan.. n sekarang saya nak tag orang pulak..
so ini dia mangsa tag saya.. hehehe


n ini dia soalan dari saya...

- Komen anda pasal saya..  perkara elok n tak elok.. hahaha
- Komen anda pasal  blog saya -  perkara yang elok dan tak elok..hehehe
- Dah ada yang punya ker? Bila kawen? hehehe
- Suka buat apa masa boring2?..
- Perkara yang anda sendiri tak sangka anda buat..
- Perkara yang anda boring buat walaupun masa tu anda boring.. hehehe
- tempat nak honeymoon.. cita siket.. y?
- Habit yang tak elok yang ada pada anda.. MESTI Ada ar..
- Perkara yang anda tak suka terhadap orang yang berlainan jantina dengan anda..
- kalau anda ni berada dalam dunia kartun.., anda nak jadi apa? kenapa? hehehe
- Perkara yang anda rasa anda TAK AKAN buat!!.. hehehe

so, tolong jawab ya.. hehehe

2 comments:

erma nazillah said...

cool!haha..part paling mek suka part blog mek ya..haha..thanks..I used mix languange la kak :D

Sheeda Salleh said...

heheh.. sikpa.. dari sia lah mek blaja.. hahah belum gik kmk google maksud.. hahaha..