Sunday, November 27, 2011

.. pujuk hati ..

semalam i called u,u tak answer..

hahahaha
pahal lagu ya bermain difikiran?hahah
urm.. ok semalam i bermesej dengan my bestfren.. Tina..
klaka2.. terbuka lah kisah kawan kmk orang yang bok kawen lately..
i sempat la attend nya pun majlis.. tahniah siti malihah ^_^
semoga berkekalan hingga hujung nyawa.. hehehe



hehehe iklan jap..


ok, lepas ya tek, saya disoal lah..
u bila target umur mok kawen?
erk...
brapa dah umur saya? urm.. Ya Allah dekat 24 duhal..
siyes, kadang2 saya sik caya umur saya dah 24..sebab around me pun umur muda2.. hehehe <-- bajet dikpun muda..hahahah
dolok masa sekolah, saya budget umur 25 mok kawen, means next year?!! hahaha..
sebab baget masa ya habis degree mesti kerja dah..
Allah lanjutkan masa belajar.. sikkan saya mok kawen habis2  belajar? nak? sik patut..
so saya madah ngan kawan saya ya tek..
paling awal i kawen 28.. mun umur i dah 32 i sik kawen kot.. hehehe..
anak2 sedara banyak.. hahaha

buuuullllaaaaakkkk lah mun saya madah saya sik mok kawen nak.. hehehe
tapi yalah.. kawen bukan suatu yang kita bleh main2..
walaupun kecik2 sik puas main, kawen jangan buat main2..

tanggungjawab itu banyak wo..
jaga hati suami..
hati parent..
hati mentua..
hati sendiri
adik beradik
ipar duai..

n tanggungjawab isteri itu tidak mudah..
kalau kita wanita mengharap seorang yang bertanggunjawab menjadi teman hidup, macam ya juak laki kita..
so deal..
nya ok kita pun harus ok..

hidup berdua sik sama juak dengan hidup bujang..
malas masak, makan maggie, laki kita sik boleh polah camya..
malas kemas macam saya, jadi bilit selerak.. tapi dah kawen saya sik boleh molah camya..
saya sik mok laki saya lari.. hahaha

dan deep inside my heart, saya memang sik mok jadi yang pertama, malah sik mok juak yang kedua atau ketiga.. tapi saya mok jadi the ONLY one.. hehehe..

eh melalut saya tok..
so berbalik juak pada perbincangan dengan kawan saya tadi, saya rasa saya ada alasan kenak saya menanti dan terus menanti..
sebab i believe,
Allah tengah tulis the best love story for me.. hehehe
ya lah namanya pujuk hati..
insyaAllah, tapi kalau sikda, Jodoh akhirat ya pasti!.. hehehe


^_^
i love love story.. hehehe

once again..
being single sik bermaksud orang sik mok awak, mungkin awak ya sik mok nya.. hahaha..
sikdalah.. but percaya jak. Allah ada the best love story untk saya.. hehehe..

^_^

No comments: