Wednesday, November 9, 2011

.. kebenaran dan penipuan..

bismillah..
sebelum saya meneruskan perjuangan belajar.. eceh3.. macam rajin lak.. hahah
saya mok cita what happen tOday..

i spend almost 4 hours with my beloved housemates..
Mimi, Atol, Nae, DKna, Liza n Farah

crita mula tyme kami lepak2 minum petang... makan cucur sebab masa ya hari hujan.. hehe
hehe..
nae madah,... bah usrah kita..
then start with bismillah n al fatihah..

cakap pasal aurat dengan kawan2 non muslim..
banyak perkara kami bangkit balik..
then terkenang, kalau betul kami trima kawan yang nak join rumah kami suatu ketika dahulu, hurm. ntah macammana..

n terus terang kami bukan tak nak trima dia.. cuma sebab2 begitulah yang baut beraaat cket nak trima...
tapi takpa.. kami dah try sattlekan kes yang satu tu..
sOrry #&# tak dapat tolong masa ya.. hehehe

ok berbalik kepada kes penipuan dan kebenaran..

kami decide main dengan keluarkan satu kebenaran n satu penipuan tentang diri kami..
then dari situ, kami tahu pasal perkara yang kami tak tahu sebelum ni.. heheh...

Tq semua sebab sudi syer crita..
n ini komen saya selaku mereka yang terlibat tuh.. hehehe

1. MIMI..
memang sik xpax la ktk suka nya.. hahaha.. sik sangka bena2..
masa ya kmk diat semua ketawa..
kmk orang semua ingatkan ya tipu.. rupa2nya kebenaran..
nang teror lah ktk nipu.. hahaha

2. Atol..
no wonder ktk tunggu nya.. hahaha..
mun nya sik ingat janji nya, kmk tolong ktk kelak belasah nya.. haha..
n saya harap ktk ngan nya akan bena2 jadi sampey hujung nyawa..
such a beautiful love story.. hehe..

3. Nae..
bukan penipu yang baik..
hahaha.. boleh2 main 2 round nang mala kalah..
sikpa peQ.. teruskan usaha.. heehe

4. Dkna..
urmm mun ktk jadi ngan ^eD!% ya mesti ktk sik masok group kmk nak..
tinggal mek sOrang.. heheh..
tapi sikpa.. kisah lalu ya mengajar kita camne..
InsyaAllah satu hari kelak ktk akan berterima kasih ngan nya.. hehehe

5. Liza..
urm.. ktk pun sik disangka..hahaha
entah2 bena nya kali jodOh ktk peQ.. hehe sapa tau..
papa pun mek dOa ktk berjOdoh dGn sapa2 dalam hati ktk ya.. hehehe
kmk jeles ktk banyak peminat.. hahaha..

5. Farah..
kali tok ktk jadi scoreboard girl.. n unexpacted ktk markah paling last..hehehe
sikpa, frah.. cita ktk yang last ya palin best la.. hehehe
n jangan ambik hati dengan orang tua.. heheh..
pray the best for u dear...

n sebab main tok kmk orang sik makan malam..
sebab masa minum petang ya dah lambat juak bah..heheh..
dan "usrah" selama 4 jam kmi berbaloi.. TQ semua..





5 comments:

liEza said...

wakaka wakaka hoooooooooooorak!!!!!
lucu ktk e..jeles indah.. ad ya yg mint ktk n ktk minat nya juak...p malu2 tikus di dapo..hak366!!
..* mainan diet :)

Sheeda Salleh said...

hahaha.. malas ku..

dknaori 미스 said...

ahahhaa..kmk suka..kmk suka...^^* boh bingong,,mek masih jadi timbalan tak...keh3...XD

liEza said...

yeyeah... d minat lain peq.. x semestinya sama2 lak.. hak3.. mun d suka..cinta.. ble jd... mcm kuki n ................ :)

Sheeda Salleh said...

dkna.. hahaha... yalah tek, mun sik dah hilang timbalan mek..hehehe

za : pa kaitan dengan kuki.. hahaha..