Thursday, October 20, 2011

.. Gee Gee Gee Gee Beybeh beybeh..

hari tok saya mok share pasal apa yang saya polah sepanjang week tok..
isnin sampey rabu, kursus gigi.,..
khamis n jemat.. rehat.. sikda kelas...
then esok, InsyaAllah saya akan pulang umah..
balik kampung,, heheh

k cakap pasal kursus gigi,

saya nak share gamba ja lah.. sebab orang cakap
"picture speak load than words".. hehehe


yeah.. berjaya berus gigi.. hahahaha..
macam lah pagi2 sik pernah berus gigi ^__^


with mimi n susie ^__^



berus jangan tak berus..
see naomi.. ish3.. hahaha



dugeun2.. dup dap dup dap..
mok chek gigi.. ^_^


Good jOb susie.. ada gaya jadi nurse tok..hehehe


geng cuci gigi.. hehehe


ready topeng untuk persembahan.. hehehe ^_^


Ben 10? tunggu turn ka tok?


always make me smile.. Mr habib... hehe.. with rin..


kiiiuttt... hehehe.. the best action ever..


c, macam model nak?

saya sik tau pun ada pameran.. hahaha..


Dr Wong yang kiut.. hahaha



kredit to : bakhtiar Rashidi.. 4 the pictures ;-)

teringat masa pernah interview nurse gigi..
masa ya ada 2 jawatan disediakan..
awak nak jawatan mana? Jururawat or Jururawat pergigian?hehehe
saya jawab..
jururawat..
kenapa tak nurse gigi?
sebab gigi saya tak cantik.. nurse gigi mesti punya gigi cantik,sebab nanti jadi role model.. hahaha

kecewa my mum dengar jawapan saya.. ^_^

No comments: