Sunday, October 16, 2011

.. ♥ 30 challenges Day 29 : Something you could never get tired of doing. ♥ ..

anneyong ^_^

salam readers <--- kalau ada.. hehehe

ok hari ini saya akan laksanakan cabaran 2nd last day..

sesuatu yang saya tak pernah letih lakukannya <-- macam direct translate jk.. hahaha

apa owh?

1. berdoa..
berdoa untuk diri sendiri, ibu bapa, keluarga, hubungan persahabatan,jodoh ;p ..hahaha dan semua umat islam samada yang masih hidup atau kembali kerahmatullah.. =)

2. sayang orang yang menyayangi
ya, membalas kasih sayang itu perlu.. bagi saya..


3. membaca..
baca Quran =)
baca buku =)
baca novel =)
baca nota =)
baca papan kenyataan < terutama masa elaun nak kuar.. hehehe
n opkos baca blOg.. =)

4. minum dan makan...
ini perlu.. hehehe...
tapi tak lah sampai setiap masa...

5. ketawa..
saya suka..sebab itu terapi..
memang banyak ketawa tu tak baik, tapi tak kan nak bersedih..
tak ok jugak tuh.. hehehe

6. senyum..
InsyaAllah walau apa terjadi saya try untuk senyum...
bibir tersenyum hati menangis.. hehehe...

7. tengok MV Snsd =)
ya saya akui saya suka tengok MV mereka..
hehehe
saya suka..
Mameun duh yeppuhyo =)

8. nyanyi..
hehehhe

9 dengar lagu

banyak lagi kot.. tapi setakat ni, ni lah yang terfikir...



No comments: