Sunday, September 25, 2011

.. ♥30 challenges Day 8 : A picture of your favourite memory ♥ ..

malam ni saya malas nak berceloteh..
saya penat sebab bernafas dengan cara yang tak betul..
selsema hilangkan moo saya..
so di bawah saya kongsikan gambar yang saya rasa d best memories saya pernah rasa..
;-)

ini pic masa saya F6.. hehehe..
kat Kem Pueh ;-)


Even gambar tok without my beloved mum, tapi still best among the best eid memories yang saya ada...

tok masa di Johor,, Husna berat woo...

ramai orang kata saya anak bapak.. ye ker? hehehe..
so ni pun gamba yang saya sukkkeeeee sangat..
hehehe.. ;-)

sejujurnya saya suka gamba ni.. hehehe
at KLCC

smart? kat melaka... hehehe

masa celebrate 3rd anniverssary kat matang.. ;-)
will be miss them..

tidak ketinggalan kenangan round2 kuching ;-)
dengan budget kurang dari rm10
n gamba ni masok majalah remaja.. <--- berapa kali da mok mention!!!.. hehehe

opkos with my student jugak.. hehehe

seminar hari guru.. hehehe
main musical chair.. ;p

di sabah.. ;-)

banyak gambar yang saya nak share.. tapi saya tak mampu..
selsema menyerang.. hehehe <---- ya pun mok announce kat blOg.. eceh3..

k done with day 8 ;-)

No comments: