Monday, September 19, 2011

.. ♥30 challenges Day 2 : Your favorite Movie ♥ ..

salam alaik..
hehehe.. nampaknya hari ni saya jadi orang pertama meneruskan post pasal Challanges ni..
so today,
♥30 challenges Day 2 : Your favorite movie ♥

hehehe.. semalam sebab muet band 3 saja.. <---- tarak kaitan! jadi saya dengan muka tembok post 3 songS... padahal soalan mahu song.. .. means satu sahaja ya Cik Sheeda.. hehehe

hari ni saya nak post pasal pebret movie pulak..
saya bukan kaki wayang!.. itu perkara yang saja ja saya nak bagi tahu.. hehee..
so setelah menyelongkar Mr External White dan Encik External Merah saya, saya sedar dalam tu tak banyak movie..
yang banyak drama korean,reality show korean, MV korean n all about Korean3x..
peminat kPop la kunun!.. hehehe

but saya dapat rasa antara banyak2 crita pulak "MOVIE" not Drama..  
so saya rasa jiwa saya masuk dengan movie ala2 yang akan saya share nantii..

tengok crita ni saya rasa besttttttttttttt sannnnngggggaaaaaaaaaaaattttttttt!!!!!!

hehehe...
dan....
taaaadddddaaaaaaaaaaaaa!!!



 n banyak2 crita barbie pulak saya paling suka nie.. ;p

sekian, wassalam..

i'm done!!..

2 comments:

ayubunga said...

kak edot ! chaiyok2..hehhe..another 28 days to go..boh ktk eran mun da tajuk sama lak..mmg ada..kmk pon bingong lok..hehe

Sheeda Salleh said...

hehehe.. Ok ayu.. tajuk sama ya kmk dah ubah.. hehehe ..