Sunday, September 18, 2011

..♥30 challenges Day 1 : Your favorite song ♥..

urm.. salam..
yah semangat  saya tengok kawan2 update blOg n sahut cabaran 30 Hari nih..

so untuk meng'aci'kan diri saya.. saya pun akan mula hari ni..

so cabaran hari pertama untuk mission ini.. hehe

Day 1 : Your favorite song

urm banyak lagu yang saya suka dengar..
n opkos saya ada letak dalam HP saya.. hehehe
so dalam banyak2 lagu pulak ada yang saya minat, n ada yang saya layan, biasa2 jer.. hehehe

saya kategorikan lagu yang saya minat la.. hehehe

kategori Malay/Orang puteh/ korean

banyak kan? but still my pebret semua..

so untuk BI saya paling suka lagu ni..
n sangat bermakna..

Unbreak my heart By  Toni braxton


saja ja saya ambik vdeo ni sebab ada Yuri ;p


Bm dia pulak
Pergi - Aizat

 lagu ini saya suka sebab bila saya ingat lagu ni, saya ingat my Beloved Mum..

n untuk Korean pulak.. saya suka dengar lagu ni..
SNSD pun saya minat.. minat semua.. tapi untuk kali ni saya rasa saya paling suka dengar lagu ni..

CnBlue- Love Light

 ni saya suka.. sebab pasal dia minat seseorang..
n perkara yang sama berlaku dalam hidup saya.. bezanya yang menyanyi ni lelaki n saya Wanita ^^,
n guest what saya dah ubah lagu ni jadi Malay version punya...

so guys,
n SAPA2 yang ikut..
saya sudah menyahut cabaran hari pertama.. ;-)

No comments: