Monday, August 22, 2011

.. sAya sentiaSa di Sini..

semalam saya dengar lagu Bruno Mars..
count on me..
lebih kepada mesej untuk family n friends..

yeah, saya akui saya sayang family saya n sahabat2 saya mungkin lebih dari diri saya..
dan saya percaya saya tak mampu hidup tanpa insan bergelar keluarga dan sahabat...
kerana saya sayang mereka sangat2..

saya sayang keluarga saya..

saya sayang bapak saya..
saya sayanga arwah mak saya..
saya sayang adik beradik saya..
saya sayang ibu2 n bapa2 saudara saya..
saya sayang kazen saya..
saya sayang anak2 saudara saya...
n the most important, saya sayang sahabat2 saya...

mungkin terlebih emo pabila dengar lagu ni.. but honestly, its realy mean to me..
n kalo boleh diberi peluang, saya nak sangat2 gubah lagu khas untuk sahabat2 saya..
tapi saya tak mampu kerana apabila saya nak buat macam tu, hati saya akan berasa sedih..
kerana dalam bayangan saya suatu hari nanti kami tidak akan begini lagi..
jadi apabila hati mula menggerakkan pena hati ini, secara automatik perasaan sedih akan menjelma dalam hati saya..
n itu membuatkan lagu yang saya gubah tidak pernah siap..

lagu untuk arwah mak, saya pernah cuba..
lagu untuk si dia saya pernah buat..
n alhamdulillah lagu itu bermain di ingatan saya..
but guys, trust me, walaupun lagu untuk anda semua, tak pernah siap..
jauh di lubuk hati saya inginkan semua itu..
so, i decice unutk pinjam hak dari bruno mars untuk tujukan lagu ni untuk anda semua.,..

Ya Allah peliharalah hubungan kami hingga hujung nyawa kami..

saya sayang sahabat2 saya..
saya sayang Ratna..
saya sayang noriz..
saya sayang mimi..
saya sayang hani..
saya sayang atol..
saya sayang nae..
saya sayang dayang..
saya sayang haliza..
saya sayang farah..
n nama2 yang tidak ditulis bukan bermakna saya tidak sayang anda semua..
since i know u.. apabila saya kenal kamu n kamu berbuat baik pada saya...
sayang saya pada kamu akan dengan automatik menjelma..

saranghae!!..

Bruno Mars

If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

If you toss and you turn and you just can't fall asleep
I'll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Everyday I will remind you

Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
http://www.elyricsworld.com/count_on_me_lyrics_bruno_mars.html
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh, yeah, yeah

You'll always have my shoulder when you cry
I'll never let go, never say goodbye

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

You can count on me 'cause I can count on you


video

3 comments:

Cik Mimot said...

syg awak juger:)

Cik Mimot said...

sayang awak juger...:)

Sheeda Salleh said...

ternyata sungguh anda sayang saya sampai 2 kali anda komen.. hehehe..
semestinya saya syang awak.. hehehe..
walau macammana pun awak!.. hehehe