Sunday, June 5, 2011

.. Di Sabah Bha saya..

Salam..
alhamdulillah, saya di Sabah sudah,.. 
Skarang di rumah kawan kami Si Nae.. 

banyak dugaan p sini wa cakap lu..

beberapa hari before g, ndak tenteram baha hati ni..

skali rupanya ada masalah pasal tiket..

camtok citanya..

kmk orang p check in online.. kompiden.. sekali siki dapat.. eran juak pahal sik dapat?.. tanya lah kenak sik dapat.. orang dekat sia suruh tanya kat service kaunter..
so i pun g lah..
skali nak, urmorang ya tanya, jam brapa lah flight mek orang? jawab lah 12.25.. eran juak.. nya eran saya eran..saya eran sebab kenak nya eran.. hehehe..
skali duhalnya madah sikda flight masa ya...
gik lah saya eran..pahal pandey sikda? nya madah dah orang Air Asia contact saya.. madah pasal ya.. kmk orang pun flight di tukar dah jam 610 pagi.. bak kata cikgu hajiman.. gila kau..
hehehe.. yalah camne la? saya wat bodo kat kaunter.. sik kan mok beli balit nak? so last.. kmk orang dapat la tiket baru.. brangkat jam 140.. berebut2 makan takut kenak tinggal belon..
skali masok bha kena tunda agik kol 2.30.. sabo ja la.. nang ngak oleh tiket free.. tapi okeh juak lah dapat hot seat... bukan da papa special pun sebenarnya.. 

sampey sabah, alhamdulillah menjejakkan kaki juak kat ctok.,..
nae wif abangnya ambik... hehehe

eh lupak mok cita pasal mek orang buka beg, pndah barang.. timbang.. kotan tek sik mok lebih 7 kilo.. 
papa pun kmk orang terpaksa juak beli kargo.. 15 kilo pertama rm45 ok... hehehe
sik pa lah.. padan muka sapa suruh sik beli online.. hehehe
so bayaq ja..

tadi p pasar philiphine.. biasalah cari mutiara.. mak sedara kirim.. hehehe
habih dkt 200 kat sia.. kacak2 nya pun design.. ehehehe

esok plan rehat.. lusa p labuan.. 
mun kadi hari berikutnya p  ranau.. Hot spring..
n sik tau bila nak p Tenom.. hehehe

mun jadi jumpa geng daki gunung kat KK.. mun jadi lah..


urm.. so far saya suka sebab ada diskaun solat kat ctok.. eheheh

kelak2 cita gik... 
adiossss.....


No comments: