Monday, May 16, 2011

.. Main2 situasi ..

kdG2 saya terfikir jugak, apa kami buat hinggakan kami boleh duduk bersama dalam masa lebih dari 2 jam..
kami tu merujuk kepada genG saya.. hehehe

semalam <---- (ahad, 15.6.2011) kami dok kalut dengan satu situasi yang dicetuskan oleh sorang member..
" kena jawab dengan jujur. Soalan 1st : dalam maktab ni sapa korang penah minat?"
wah berderet jawapan yang diberikan.. hehehe boleh tahan gak geng aku nih... pecah rekod sorang kawan, dia minat sampai 5 tak termasuk lect.. paling sikit 2. n yang bestnya 2 2 jadi Bf dia.. Saya urm 3 ja.. ops 4.. hehehe nyaris2 nak 5...
yang ada dalam maktab ni ada 2 orang... yang len dah chow.. hehehe
gila tak gila.. tapi sayang, junior pulak.. hurm
dulu saya penah cakap tak nak yang muda, sekarang apa jadi? jauh tu.. muda dia.. hehehe
tak leh jadi nih.. karang kuar lagu
"anneyong sarang3x.. goodbye sarang3x.." huhu
sedih pulak krang kalau dengar dia kawen macam yang dulu.. hehehe
gilaa.. michossow...!!!

episod situasi ni tak habis situ jer.. sambung dengan soalan berikutnya.. dalam banyak2 orang yang korang minat plak, sapa korang harap bleh jadi husband..
soalan apa ni? ala.. tapi kami jawab jugak..
then timbul pulak, kalau geng disuruh buat pilihan, dalam banyak2 orang yang kita minat tu, diaorang nak bagi (syorkan) siapa jadi husband.. hehehe.. triller punya soalan..
saya dapat sorang yang dah kuar maktab, n 6 vote utk si junior... hohoho..

tak cukup dengan itu, kami sambung, kalau lah orang yang kami mnat ni tau n buat feedback yang memberansangkan, apa tindakan,..
saya senang, jumpa my father.. hehehe.. kalau dia nak kawen je teruih.. hahaha
maok sik orang??

Tak habis lagi, sambung pulak kalau disuruh pilih sapa nak dijadikan madu dalam kalangan kawan (means mesti pilih,) hehehe kita nk pilih sapa.. saya dapat satu Vote.. hahaha
n saya pun pilih dia.. (dari dulu lagi)

ada lagi, kalau husband kawan pulak nak pilih sapa? means kta pilih husband.. situasi berbeza dengan sebelumnya, sebelumnya pilih kawan, n ini pilih husband dia..
i pilih orang utara.. hahaha..

soklan paling best, dalam maktab ni sapa korang prasan dia minat korang.. huish.. perasan punya soklan,, n dalam banyak2 orang dalam maktab ni tak sorang pun aku rasa dia minat aku.. dengan gaya aku la..
cuma ada sorang mamat ni, masalah nya pulak, mamat ni memang layan semua pompuan.. tapi nama soalan pu perasaan, lantaklah,.. janji ada.. ahahah
banyak lagi la kami syer semalam....

dalam kelas tadi saya tanya member, kalau diaorang disuruh memilih seorang sahaja rakan dalam kelas untuk dijadikan isteri siapa diaorang pilih..
hard to decide!!.. saya tahu tu, tapi saja ja tanya.. hehehe

urm main macam ni saya tak nampak ia budak2.. tapi saya nampak satu pintu hati itu terbuka untuk berfikir.. palin best saya memamng suka diberi situasi.. n saya sukakannya sebab memberansang minda saya untuk berfikir...
dari situasi macamni jugak kita tahu apa tersirat dalam hati sahabat kita... readers, try it out!

kita minat dia, dia minat orang lain (ada ka grup  ni dalam Fb? hehehe)...

actually tak lah banyak sangat perkara yang menarik untuk saya kongsikan. but still want to share, even its sound like childcord.. hehehe

kadang2 terfikir jugak, layakkah saya ni untuk dia.. urm... tapi sekadar mnat, perhatikan dalam diam, kuenchana.. itu tetap hak saya.. hehehe

ottukehaeyo?...

4 comments:

dknaori 미스 said...

ehehe..maseh kaber2..tidak jelas tapi boleh difahami cetusan luahan hati anda ini...saya bagi markah A+ untuk anda..keh3..XD

Sheeda Salleh said...

hahaha.. makseh Cikgu.. selamat hari guru... hehehe

An@k P@k M@n C'K3i said...

Ahaks... pamo na jak dot... ada secret admire yer... ahaha

Sheeda Salleh said...

hahaha.. carik nal carik.. heehe