Sunday, April 24, 2011

..Yongseo couple..


best2.. suka2... hehehe

Baru ja habis diat we got married.. goguma couple!..
k ari ni saya nak story about L.O.V.E..

sapa kata saya tak percaya pada cinta.. saya percaya ada cinta..
tapi secara jujurnya saya belum jumpa orang yang boleh saya bagikan cinta saya..
urm lepas diat goguma kapel, urm saya makin rasa cinta itu perlu dalam hidup.
sekurang-kurangnya kita ada teman berbual bicara..
its does'nt mean kawan kita tolak tepi, NEVER!

ok berbalik pada Yongseo kapel...
i love this kind of show very much..

walaupun saya bukan berada di tempat seo Hyun, but i learn about love there..
saya belajar kenal hati lelaki macammana...
waaa...
kalau boleh, saya nak berada di tempat seo hyun..
mereka lakukan semua " first thing/ first time " together..
n kalau nak tahu ini alasan kenapa saya nak kawen terus tanpa kapel..

kita kongsi semua perkara pertama kali bersama orang yang kita sayang.

yongseo couple!!

suka3...

last episod sangat menyentuh hati..
huuhuhu

doakan mereka jadi suami isteri suatu hari nanti..

k ni gambar diaorang..









Tuesday, April 12, 2011

.. Semakan temuduga KPLSPM..

Wah... pejam celik pejam celik dah hampir 4 tahun saya dalam program ni..
(Kursus Perguruan Lepasan SPM) <---- walaupun sebenarnya saya masuk selepas tamat STPM.. hehehe
itu rezeki namanya...

alhamdulillah segalanya berjalan dengan baik.. buat sapa2 dok terhingin nak masuk IP.. teruskan!! akak sokong korang.. ehehe
mana tahu jadi junior saya..
yG penting buat anak2 orang susah macam saya, yuran tak perlu bayar setiap sem. Kita dibayar untuk belajar. n belajar cara untuk mengajar..
aPa pa pun yang terjadi kena sabaq ja.. sebab kejayaan n kesenangan itu tak datang bergolek.,.
" bukan senang nak senang, bukan susah nak susah"

ok saya dah tak sabar nak jumpa junior.. walaupun selalunya tak lah rapat sangat ngan diaorang..

k untu adik2 di luar sana ni ada pautan untuk semakan temuduga untuk lepasan spm punya...

semoga berjaya.. kalau dapat di IPG Batu Lintang, cari saya.. ehehe..

setakat ni, saya chek masih belum dibuka lai semakan tu.. ;-(


or chek kat cni...


n selalulah melawat di laman web kita...


seMoga berjaya!!
selamat meNjadi warga KPM...

siyes, seronok jadi cikgu...


Sunday, April 10, 2011

.. Doa nak sangat2..

lama dah nak letak doa ni..
sebab doa ni swit sangat.. hahaha
ada nada kesungguhan di situ..
kebetulan masa saya dok ambil angin p singgah blok orang, saya jumpa la satu entry.. cakap pasai kawen.. terus saya teringat la dengan doa ni.. dapat dari sorang kawan..
kalau kreatif, modified doa ni.. hehehe
nak menang, nak lulus exam.. yang penting nak sangat2...

entry saya buat khas untuk blogspot owner :  http://tubelawak.blogspot.com/ . Dia punya entry la yang cakap pasal kawen ni.. hehehe
Semoga beliau cepat kawen.. ala, ilek lo, muda lagi tu baru 25.. hehehe



Khas buat Atol, Semoga hang jumpa ustaz Hairi... hehehe
kalo ada Atol buat spekulasi pastok.. ada unsur balas dendam ya.. heehhe

Amin...