Tuesday, November 2, 2010

.. Mentari Pagi..

Ari ni ada Exam..jam 8.30 nanti.. Paper EDU..ale2 macammana ni? nak exam tapi tangan gatai bena nak post kat Blog ni...Ya Allah Kau tenangkan hati aku menjawab exam pas ni.. Minta balik segala apa yang dah aku baca.. Actually sarawak sekarang (saya rasa lah) di landa musim terlalu awal terang pagi n terlalu awal pulak gelap pada sebelah petang...Macam negeri orang putih plak...
Time iron baju tadi saya ada ambiklah gamba..Baru jam 5.45 pagi..tapi mentari dah menunjukkan cahayabya seperti jam 6..kalau semalam ingat dah jam 10 pagi rupara2nya baru jam 8...huhuhu
Ini kuasa Allah...

 tengok..ni lah situasi jam 5.45 kat sarawak sekarang...

No comments: