Thursday, September 3, 2009

..memori PBS 2..


Time tok aku molah ujian pengamatan untuk biak2 pemulihan..Banyak benda yang aku belajar dari sia sebenarnya..
TQ Cikgu Pem yang banyak membantu..
Tq juak kepada semua pihak yang terlibat.
Aku mok cita pasal kisah sorang biak tok.,..nya biak pem..namanya amir..
sik sangka eh da juak cita real di dengar,..
Amir biak pem..n selalunya biak pem olah boleh tahan.. so Camya lah amir..
mancai!!! mungkin tahap dewa..
tapi da lucu juak kisah nya tok..
ha, yang guna songkok ya lah amir..
tok cita dari cikgu2 sia lah...Amir pernah molah hal diluar jangka banyak pihak...
kisahnya begini.. pada suatu hari.,,..hehehe
c Amir tok minum air bekal kawannya, dah nangga air ya habis, boleh2 nya kemeh dalam botol pasya sik tauk lah biak ya minum kah sik air ar...hehehe..ya jak sebenanrnya..
Biak pemulihan sebenanrnya sik lah teruk ni, cdak pun ada semangat mok belajar..
masa PBS ya rata2 biak yang ditanya ada cita2 sendiri.. so jelas dalam hidup sik kira sapa semua orang da tetapkan hala tuju masing2.. mungkin nasib cdak sik sebaik nasib orang len...
best juak diat sidak sebenarnya...
yang pasti murid2 kategori ya perlukan lebih tumpuan dari guru2..
tok sik da cikgu2 yang nganok anak murid sendiri...
kan dah sik bagus, sik da orang senang dengar kata2 kesat..lebih bagus doa untuk sidak..
hehehe...ntah pa d kepak ku..
k lah lak da gik, ku update gik ku pun blog..hehehe

No comments: